Over mij

Beppy Verhoef

Mijn naam is Beppy Verhoef, geboren in 1971. Samen met mijn man Gert-Jan en onze kinderen Amy en Philip en onze hond Renzo wonen wij in een boerderijtje in buurtschap Telgt in het prachtige buitengebied van Ermelo op de Veluwe. Ik geniet enorm van ons plekkie en vind het heerlijk om buiten in de tuin bezig te zijn en ben het liefst in de buurt van mensen die ik lief heb. Daarnaast kan ik erg genieten van wandelen, sauna, een goed boek en de zon. Spinning, fitness en hardlopen zijn de sporten die ik graag doe, evenals er samen op uit trekken met ons VW T1 camperbusje.

Ondernemend, betrouwbaar, gestructureerd, zorgzaam, creatief…..zijn zomaar wat woorden die mij typeren.

Ik heb een hart voor de zorg, waarin ik al vanaf mijn jeugd werkzaam in ben. Daarnaast ben ik chauffeur van de bus en kan ik op een volstrekt andere manier zorgen en mensen blij maken.

Bovenal ben ik dankbaar voor alles wat God mij gegeven heeft.
Alles is uit Hem ontstaan, alles is door Hem geschapen, alles heeft in Hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. ~

Rom 11:36

Ik kijk ernaar uit een ieder blij te maken met mijn bus.

"Een unieke bus waarmee je in stijl aankomt op elke gelegenheid."
Martijn Bouw
MRT-ICT
"In totaliteit is de bus in een sublieme conditie, kosten nog moeite gespaard voor een subliem personal eind resultaat."
André T. Pisa - Ataxaties
Taxateur
"Dit is het mooiste trouwbusje van Nederland!"
Ruud Rams - Repro Westy
Westfalia interieur bouw
Schuiven naar boven