~ Weddingfair Hierden 2024 ~

Een terugblik naar de Weddingfair Hierden zaterdag 6 april 2024 waar ik met mijn blik op wielen aan deel mocht nemen. Ah nee, dat klinkt wel heel oneerbiedig hè, Bussie is alles behalve een blik op wielen🙈 Maar goed, mijn eerste trouwbeurs of in dit geval met een mooi woord 💫WEDDINGFAIR💫 waar ik ook met een stand binnen mocht staan. Het liefst neem ik de bus mee naar binnen, maar dat ken nét niet in het Dorpshuis Hierden. Dus Bus buiten, Bep binnen. Bussie buiten leuk gestyled, met bloemwerk van Rosefield Bloem & Woondecoratie die ook aanwezig was op de fair. De grote vraag voor mij was, hoe richt ik een stand in🤷‍♀️ Bussie is mijn product en het is nou niet bepaald een ringendoosje, costomized bruidsjasje of een proefkapsel wat je uit kan stallen.Een rondje door m’n huis, een rondje door de action en een rondje door de kringloop brachten mijn stand tot leven. Heel blij ook met het trouwalbum van onze dochter Amy en schoonzoon Siegfried; zo kon ik bruidsparen laten zien wat een coole eyecatcher Bussie is op een bruiloft. Al zeg ik het zelf, ik vind de stand heel tof geworden! Benieuwd wat jullie ervan vinden, voor tips & tricks hou ik me aanbevolen😘 En bij mijn stand plekkie heb ik leuke gesprekken gehad met aanstaande bruidsparen die zichzelf wel in Bussie wel zagen zitten💙🤍 Ook was er tijd om even te sparren met andere trouwleveranciers en ik kan niet anders zeggen dan dat de sfeer gezellig, gemoedelijk en knus was in het Dorpshuis. Alle credits voor Michelle van Studio Framed en Jacobine van Jacobine’s bake art voor het tot stand brengen van deze Weddingfair Hierden 2024. Knap gedaan meiden, om een diversiteit aan locale trouwleveranciers bij één te brengen en daarbij alles in (dorps)huis voor een complete wedding! Alle trouwleveranciers bedankt voor de leuke dag!💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven