~ Open top trouwlocatie route 2024 ~

Even een terugblik naar zaterdag 27 januari 2025 waar Bussie mocht poseren bij de ingang van het prachtige 17e eeuwse Landgoed Kasteel de Vanenburg. Tijdens deze eerste Open Toptrouwlocatie Route van 2024 kwamen aanstaande bruidsparen de locatie bezichtigen. Tevens waren er voor hen verschillende trouwleveranciers aanwezig om inspiratie op te doen. Zo ook Bussie en het mooie is, Bussie verkoopt zichzelf en is zijn eigen visitekaartje. Tuurlijk doet de aankleding ook wat en hebben we ter plaatse een mooie setting gemaakt🤎🤍 En het prachtige bloemwerk van Bloemwerk Ermelo maakte het plaatje écht helemaal af. Mooie aftrap zo om dit nieuwe trouwlustige jaar mee te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven