~ Open Avond Telstar Beach Lounge ~

Hebben jullie de nieuwste beach hotspot van Ermelo al ontdekt!? Telstar Beach heeft nu een prachtige lounge aan het strand, hier strijk je neer met je voetjes in het zand, drankje in je hand en je waant je in Ibiza🏖️☀️Het dak gaat er letterlijk af bij Telstar Beach Lounge, bij de eerste zonnestralen schuift het dak helemaal open. Een feest in de openlucht, wie wil dat nou niet! Dat deze locatie zeer in trek is voor strandfeesten en beachweddings zal je niet verbazen. En omdat Bussie perfect past in deze beach vibes mochten we 25 april 2024 tijdens de open avond verschillende bruidsparen ontmoeten. Zelfs bruidsparen die deze trouwlocatie blind hadden geboekt voor de verbouwing met het volste vertrouwen dat deze locatie geweldig mooi ging worden! Op naar prachtige beachweddings en partijen bij Telstar Beach en…….ze zijn nu ook in de winter open❄️ Het strand heeft immers ieder seizoen zijn charmes 🤍 dus; Hop Hop….naar Telstar Beach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven