~ Op de cover van Zest ~

Zest is een zomers nh1816 ledenmagazine vol inspirerende verhalen over actuele thema’s. Het magazine van 2024 gaat over het thema ‘avontuur’ en gaat ter perse voor zo’n 450.000 oplagen. En soms moet je gewoon ‘ja’ tegen een avontuur zeggen. Dat deed Aart-Jan van Marinus Jansen –  hypotheken & verzekeringen en pakte het avontuur serieus aan en schakelde het Bussie in voor een fotoshoot. Bussie matchte ook nog met zijn bedrijfskleuren, dus Aart-Jan dacht win win. En ja hoor, onder de 116 inzendingen wist hij samen met zijn team met zijn editie van het Zest magazine als beste van Nederland uit de bus te komen verkozen door nh1816 verzekeringen. Gefeliciteerd Aart-Jan en heel tof dat Bussie daaraan mocht bijdragen en samen met jullie mag schitteren in deze glossy💫 Bedankt voor deze onwijs leuke opdracht en het langs brengen van het nieuwste Zest exemplaar, vers van de pers💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven