~ Huwelijk Renée & Fabian ~

De trouwrit van Renée & Fabian 17 mei 2024, was bijzonder enerverend te noemen. Er kwam van alles voorbij en zelfs IN m’n bus. Het begon al in Harderwijk, waar ik bijna een duif gesplasht op m’n voorruit had zitten.  Geeft ook zo’n zooitje, gelukkig ging het op een veer na goed en vloog hij vrolijk verder. Even daarna staat er een moslima stil op het trottoir nabij een zebrapad. Niks aan het handje zou je zeggen. Tot ze ineens vanuit m’n ooghoek besluit tóch over te steken. Nou en of we hebben gevoeld dat GJ rembekrachtiging op het Bussie heb gebouwd🙈 De bruid zat in m’n nek en keek met grote ogen in de achteruitkijkspiegel😳 Moslima vrouw maakt het goed overigens, de bruid ook. So far so good. Terwijl we nog nauwelijks bekomen zijn van de bijna aanvaringen in Harderwijk, rijden we door naar de fotoshoot locatie Ermelosche heide. Bussie hobbelt rustig over het bospad, als daar ineens uit het niets een zwarte poedel uit het bos komt en nét voor de bandjes van de bus langs rent🙈We kijken elkaar gedrieën aan, dit ga je toch niet menen. Bijna een platte poedel🙈 Door naar de binnenstad van Harderwijk. Bussie had ontheffing maar zal je zien dat de handhaving juist vandaag goed vertegenwoordigd was. Met 5 man/vrouw sterk werd er gehandhaafd en beoordeeld of Bussie door mocht rijden👍🏻 Dan denk je toch alle uitdagingen voor deze trouwrit wel gehad te hebben. Maar terwijl de ceremonie gaande was in het oude stadhuis, nam een Antilliaanse man zonder te vragen bezit van m’n bus. Hij poseerde er vrolijk op los en werden er foto’s van hem gemaakt. Tot hij besloot om met zijn joint in m’n bus te gaan liggen😳 “Hey bro, nu ga je te ver, eruit!!!” Als je aan Bussie komt, kom je aan mij. Onderweg naar Mennorode te Elspeet hield ik angstvallig m’n stuurtje vast. Want ja we hadden al zoveel meegemaakt, een wolf of een wild varken zou het circus compleet maken. Dit bleef gelukkig uit en al met al mocht het bruidspaar tóch veilig aankomen. Een pak van m’n 💙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven