~ Diplomering ~

Ooit heb ik met hem samengewerkt, hij als stagiair en ik als verzorgende IG. Pieter zei toen al: Als ik ooit slaag, dan bel ik je, dan wil ik in jouw bus naar de diplomering gebracht worden. En hij hield woord, want 28 mei 2024 was het moment daar dan eindelijk!  Zijn diplomering Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg bij Aventus te Apeldoorn. En natuurlijk bracht ik hem samen met zijn vader en stagebegeleider vanaf station Ermelo in style naar zijn diplomering. Het ging op z’n Pieters zoals ik hem ken, met veel kletsen onderweg en go with the flow. Daardoor geen foto beschikbaar met alleen Pieter en de bus😘 Maar dit heugelijke feit en deze knappe prestatie van Pieter is wel een post waard! Gefeliciteerd Pieter en ben super trots op je!💪🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven