~ Bedrijfsfotografie ~

Dat Bussie héél veelzijdig is, dat wisten we natuurlijk allang💪🏻 Bedrijfsfotografie stond echter nog op zijn bucketlist en ja hoor die kunnen we sinds 22 februari 2024 ook afvinken✅ Financieel adviseur Marinus Jansen –  hypotheken & verzekeringen wilde met zijn team avontuurlijke, originele bedrijfsfotografie voor een magazine. Een avontuurlijke eyecatcher in de bedrijfskleuren blauw/wit mocht uiteraard niet ontbreken en bracht hen bij Bussie van Beppy. Zo gezegd zo gedaan en samen met fotograaf Esther Langenberg voor een natuurplek gekozen aan de rand van de Ermelosche Heide. Gewapend met landkaart, thermoskan en koffiemokken, werden de leukste, avontuurlijke plaatjes geschoten en kwam er een verhaal tot leven. Genoeg uniek beeldmateriaal om straks het magazine mee te vullen en het bedrijf en tevens het team in de spotlights te zetten. Dank Aart-Jan Jansen voor deze gave opdracht en het vertrouwen. Kijk uit naar de uitgave van het magazine medio juni 2024!😀 Wil jij als ondernemer originele en verfrissende bedrijfsfoto/video’s en ben je op zoek naar verrassende ideeën? Denk dan eens out-of-the-box. Bedenk hoe je jouw team op een opvallende ludieke manier in beeld kan brengen door gebruik te maken van Bussie als een coole eyecatcher. Of misschien wel ter gelegenheid van een jubileum of ander speciaal moment. Gegarandeerd uniek & origineel en het levert tevens een gave belevenis op!💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven