~ 80 JAAR ~

Die leeftijd mocht Jan Doppenberg 20 mei jl aantikken. Hoe bijzonder dat hij dit nog in goede gezondheid mag beleven samen met zijn Hennie. Dit moest natuurlijk gevierd worden en de enige hint was door de kinderen op de kalender geschreven….🔖 20 mei 2024 va 14:00 uur niks afspreken!!! Dus daar zaten ze saampjes in afwachting aan de keukentafel in hun mooie boerderij aan de horloseweg. Toen plots een gepruttel de dam op kwam rijden.  Op de deel werd ik al verwelkomd door Henny; “Ik zag je al an komen rijden, Beppy met het Bussie” De enige hint die ik ze mocht geven was dat ze het rijbewijs mee moesten nemen. (- nodig voor een activiteit) Daar gingen we, niet rechtstreeks natuurlijk maar via een prachtige toeristische route. Onderweg kwamen de verhalen over vrogger. Jan vertelde dat hij kinderen naar de B.L.O school had gebracht in een Volkswagen busje, maar liefst 9 kinderen zaten er dan in🙈 Via Staverden, Garderen naar de eindbestemming De Blokhut Putten waar de kinderen & kleinkinderen hen stonden op te wachten om hen te verwelkomen. Van harte gefeliciteerd Jan en een feestje om je samen met Hennie deze rit namens de kinderen & kleinkinderen te mogen aanbieden!💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven