~ Uitzwaai rit ~

Voor een tweede keer op rij mocht ik een rit verzorgen in opdracht van De Struukakkers te Ermelo. Madeleine nam afscheid en ging met vervroegd pensioen en kreeg een uitzwaai rit aangeboden. Niets vermoedend werd ze vrijdag 1 september 2023 thuis opgehaald en mocht ik haar meenemen vergezeld door haar man. Een kleine memory lane reden we door hun geliefde Ermelo, langs plekjes waar voor hen herinneringen lagen. Onderweg een champagne stop bij De Struukakkers waar haar collega’s haar verwelkomde en uiteindelijk ook uitzwaaide 👋🏻👋🏻 Wat een verassing was het voor haar en het afscheid zat erop, terug naar huis…. Ohh nee, toch niet😳 Ze dacht via een toeristische route thuisgebracht te worden, maar er volgde nog een feestje 🎉 We maakten een stop bij Boerderijpret te Ermelo waar het hele gezin en wederom haar collega’s haar al op stonden te wachten voor een heerlijke BBQ. Ik denk dat ze uiteindelijk wel weer thuis is gekomen😅 Madeleine, geniet van je welverdiende pensioen en Struuk bedankt weer voor deze leuke opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven