~ Surprise ~

Dat was het 20 december 2023 voor T & N en hun zoontje van vijf maanden.
Niets vermoedend stapte ze gisteren het (gemeente) Huis van Ermelo uit waar net hun liefde bezegeld was middels een geregistreerd partnerschap. (Schoon) moeder & oma Jozien, vond het toch maar wat karig en wilde ze graag verrassen met origineel vervoer. Dus trommelde ze haar oud collega (ikke😘) op en zo stonden Bussie & ikke gistermorgen even voor half 10 paraat. En we vertrokken samen met nog een neefje & nichtje in de bus, die het ook gaaf vonden om mee te rijden. Een toeristische route via Garderen, Putten naar de eindbestemming. Voor mooie locaties en idyllische plaatjes schieten hoeven we niet ver. Oud Groevenbeek in ons mooie Ermelo bied ons dit alles en is buiten gewoon mooi. En soort zoekt soort, een oud landgoed en een oud Bussie kwamen hier bij elkaar. Een paar prachtige foto’s gemaakt natuurlijk met de villa Oud Groevenbeek op de achtergrond. 
En het schattige theehuis, met stoelen voorzien van bontjes rondom het knapperende haardvuur. Idyllischer wordt het niet en daar werd met de naaste familie dit heugelijke feit van T & N gevierd. En zo tuffde Bussie door de prachtige laan met grillige bomen weer op huis aan. Tot volgend jaar dan maar!💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven