~ Huwelijk Joey & Jessica ~

En hier zijn ze dan, in vol ornaat! Meet & Greet bruid Jessica en bruidegom Joey getrouwd op 31 augustus 2023 💍 Zijn ze niet prachtig!? De fotoshoot vond plaats bij Strand Horst te Ermelo waar de mooiste plaatjes werden vastgelegd door fotograaf Joël Vingerling. Vervolgens een héle korte trip naar uiteraard Telstar Beach. What else?😘 Bussie reed op het verzoek van het bruidspaar helemaal door tot aan de ceremonie setting. Hij is klein maar fijn en kon overal precies tussendoor om zo een geweldig entree te maken 💙🤍 Review Joey & Jessica:
Wij zijn erg tevreden met de foto’s en het busje heeft hier echt wat aan bijgedragen! Nogmaals bedankt voor alles! Bruidspaar blij 😃Bussie blij 😃 Beppy blij 😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven