~ Huwelijk B & M ~

Een heerlijke najaarsdag was het 15 september 2023 toen ik B & M op mocht halen in Harderwijk voor hun huwelijksdag. Samen met hun twee kinderen waren ze zich aan het voorbereiden voor vertrek. Allereerst reden we voor een fotoshoot naar strand Horst te Ermelo, deze locatie bewust als eerste gekozen zodat de daggasten nog geen glimp van hen zouden kunnen opvangen. Daarna weer terug naar Harderwijk, De Wijde Wellen om precies te zijn. Bussie zo klein als hij is kon rustig een stukje wandelpad nemen en reed zo langs de prachtige oude stadsmuur richting het water. Prachtige plaatjes geschoten vanaf het balkon dat uitstijgt boven het water. Ook liep het gezin via een uitgespaard pad het water in en zo op het niveau van voorbij zwemmende zwanen  kwam. En weer terug naar strand Horst te Ermelo naar de ceremonie en tevens feestlocatie Telstar Beach. Door een haag van daggasten traden ze aan bij de ceremonie setting aan het water. Bussie nam stilletjes afscheid en sloeg hen gade terwijl hij weer op huis aan tufte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven