~ Een robijnen huwelijk ~

Tweeëntwintig september 2023 was het veertig jaar geleden dat Dick & Hetty Mulder in het huwelijk traden. 💍 Een feestje waard! De dag starte met een family shoot bij de Schaapskooi te Ermelo. Tot zover wiste Dick & Hetty wat er ging gebeuren. Maar terwijl ze terugliepen vanaf de shoot kwamen ze oog in oog te staan met het Bussie. En nu dan?! In samenwerking met de kinderen werd er een prachtige rit op maat voor Dick & Hetty aangeboden. Een tasje proviand mee, bubbels koud en we konden vertrekken naar het eerste adres.
Daar stonden vrienden van Dick & Hetty ze al op te wachten om ze te feliciteren en werden hen de eerste twee rozen aangeboden.🌹🌹 En zo reden we nog langs maar liefst acht adressen waar ze iedere keer enthousiast en met veel liefde werden onthaald door lieve vrienden, familie en kennissen. Met een volle mand rozen kwamen we aan bij het eindstation De Dorpskamer, waar alle kinderen en kleinkinderen de bos rozen compleet maakte❤️ Van harte gefeliciteerd lieve Dick & Hetty met jullie 40 jarig huwelijks jubileum! Oud & vertrouwd voelde het om met jullie op pad te mogen gaan. En om met Dick zijn woorden te spreken: “We hebben gewoon een prachtige herinnering gemaakt vandaag”💫 Kortom: deze rit was écht een schot in de 🌹 voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven