~ Dankjewel ~

Een dankjewel voor mijn ouders, omdat ze altijd voor mij klaar staan en mij belangeloos helpen met mijn klus huis. Met deze gedachte nam Sander begin augustus, net voor onze vakantie contact op met daarbij zijn voorstel: Mijn idee is om een rondrit over de veluwe kado te doen in een T1 van een 2 of 3 uur, misschien met een koffie stop ergens of een ijsje halen of zo. Zou dit een keer kunnen in een weekend? Wat een mooi gebaar en zeker kan dit Sander; gaan we voor je ouders regelen! De datum 30 september 2023 alvast geprikt en de belofte dat ik na de vakantie de road trip concreet zou maken. Dat was best even puzzelen en had ik nog niet eerder gedaan. Aan de hand van een bestaande ANWB Zuid-Veluwe route, via Google Maps een nieuwe route gemaakt en een eigen draai eraan gegeven.  Zo hoefde ik het wiel niet helemaal opnieuw uit te vinden en werd het een prachtige route over de Veluwe….een beetje van mezelf en een beetje van ANWB😘 Zo gezegd zo gedaan en vanuit Eefde arriveerde Henk & Frieda zaterdag bij Gasterij Zondag te Garderen waar wij elkaar zouden treffen en was daar tevens de start van de road trip. Vader Henk wist ervan, moeder Frieda duidelijk niet. Met tranen gepaard ontving ze de verrassing, als groot liefhebster van de Volkswagenbus. Als je liever een gever bent,  is het écht even schakelen om nu een keer te ontvangen. Maar dat kwam al snel goed en genoten ze allebei zichtbaar onderweg. Ook voor vader Henk die als vrachtwagenchauffeur altijd zelf achter het stuur zit, was het heerlijk ontspannen om een keer gereden te worden. Halverwege een koffiestop bij het gezellige Floor Brasserie Boscafé te Epe, waar we zelfs nog in de nazomer zon op het terras konden zitten. Waarna de tweede helft van de route ons navigeerde over de Veluwe met Gasterij zondag als eindbestemming. Het dankjewel van Sander….die kwam dubbel & dwars binnen bij Henk & Frieda! Missie geslaagd😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven