~ 40 jaar trouwe dienst ~

Dat hoor je toch niet veel meer tegenwoordig en wordt er stevig op los gehopt van de ene job naar de andere. Janny niet en bleef de Zorggroep Noordwest-Veluwe al 40 jaar trouw! Ooit als 15-jarig meisje begonnen in de huishouding van De Dillenburg te Ermelo. Maar zodra er in de centrale keuken een plekje vrijkwam, nam ze gauw de overstap. Ze schoolde zich om tot kok en dat is wat ze vandaag de dag nog met heel veel liefde en passie doet in de Brasserie van woonzorgcentrum Elim te Putten. Alle reden voor Janny om deze mijlpaal dubbel & dwars te vieren. Niet dat ze vooraan staat hoor, als het om feestjes en in de belangstelling staan gaat. Nee, ze dacht alles goed maar niet te uitbundig geregeld te hebben. Maar haar zusje, vergezeld met twee collega’s dachten daar anders over. Leuk weetje; de twee collega’s Wilma & Leida waren ook in De Dillenburg tijd al collega’s van Janny. Zestien november 2023 in alle vroegte een Home Made ontbijt gemaakt en vertrokken naar Janny, die dacht een ontbijtje   van Van Der Valk te krijgen van haar man Henk-Jan. Maar toen ze de toeter van het Bussie op de Drieërweg hoorde wist ze al hoe laat het was😘 Wat leuk zus!!!…..maar haar collega’s zag ze door álle consternatie héél niet zitten in de bus. Verbazing alom toen ik deze twee uit de bus haalde😮 Een mooi begin van deze feestelijke dag en uiteraard werd ze in style naar haar werk gebracht, waar haar nog een klein feestje te wachten stond. Op de valreep ontdekte ze dat ze haar sloffen nog aan had🙈… dat hei je hé als je je thuus en eigen veulen😍 Bij van der Valk was ze ze écht niet vergeten uit te doen! Gelukkig maakte Janny met boots en zonder sloffen entree bij Elim😅 Lieve zus, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en ben trots op jou ❤️ En sorry Janny, het was geen ontbijt van Van Der Valk maar van Bussie van Beppy💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven