~ Na 24 jaar een wedding voor J & Z ~

Ja, echt….Jacqueline & Zeno zijn al 24 jaar een stel. Het was hun kleindochter die opa & oma over de streep trok en vond dat ze toch maar een keer moesten gaan trouwen. En afgelopen zaterdag 24 juni 2023 was het zover, een zonovergoten dag, perfect voor een Beach wedding ☀️🏖️🐚 De bruid mocht ik ophalen bij De Heerlickheid te Ermelo. Samen met haar dochter, kleinkinderen en schoonzus vertrokken we naar Telstar Beach te Ermelo waar de first look zou plaatsvinden. De witte loper leidde hen naar de ceremonie die prachtig plaatsvond aan het water tussen de rietkragen met een uitkijk over het Wolderwijd 🥰 Terwijl de daggasten vast een verkoelend drankje namen, trokken wij erop uit met de fotograaf Sander van Best Pictures voor een fotoshoot. Al hobbelend reed het Bussie tussen de strandgasten door, met af en toe een verbaasd gezicht; “Wat heb ik nou aan m’n badlaken hangen ?!” Na een ontspannen shoot, die naar wens van Jacqueline & Zeno niet ellenlang mocht duren, voegden ze zich onder het feestgedruis en ging dit tot in de kleine uurtjes door. Wens jullie nog heel wat jaartjes vol liefde & geluk toe Jacqueline & Zeno ❤️🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven