~ Een héél speciaal gouden bruidspaar ~

Onze ouders Philip & Riet Verhoef 50 jaar getrouwd!! En ja, uiteraard stond het Bussie te popelen om deze twee die ons zo lief zijn op te halen. Hoe raar het ook klinkt; ze hadden het niet verwacht😳 Niet afgelopen zaterdag 3 juni 2023, toen het feest werd gevierd. Even is het door hun gedachten gegaan toen we ze kwamen ophalen op hun trouwdag 29 mei voor een heerlijk ontbijt. Maar nee, toen was het gewoon met die dikke BMW😘 Al toeterend reden we afgelopen zaterdag met de Volkswagen bus de dam op en parkeerde we de bus voor de boerderij Het Grenenbos. Moeders was al in vol ornaat, pa liep nog in zijn oude kleren. Je moet weten dat pa zijn vertrouwde Mercedes hem in de steek had gelaten en nog bij de garage was. Toch wel een probleem en de oude Volkswagen Polo van kleinzoon Philip maar geleend. Maar jongens, dat ding zag eruut van binnen, zo kon hij met Riet in hun beste kleren toch niet naar de feestlocatie rijden!? De hele auto heeft Pa van binnen en van buuten gepoetst. Klaar om naar De Huifkar te Putten te vertrekken. Philip junior blij en wij…wij lieten het allemaal maar gebeuren en wisten immers wel beter🀫Dus werd de VW Polo aan de kant gezet en de VW bus aangetrapt en daar gingen we met z’n allen. Kleindochters Eva & Roos, dochter Germa, schoondochter als chauffeur en Riet & Philip als twee vorsten achterin! Moeders is een groot fan de verhaaltjes van de bus en om met haar Westlands accent te spreken; β€œ Meid dit is toch goud joh, ik lees’t altijd die verhaaltjes van Bep en nou zit ik d’r zelf inβ€πŸ˜˜ Op naar de tweede verassing. Want zodra we bij De Huifkar arriveerden stonden daar alle genodigden hen met een warm applaus op te wachten om ze welkom te hetenπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Een zonovergoten dag, een prachtig gouden bruidspaar en een heel gezellig feest! Lieve pap & mam, ontzettend dankbaar dat jullie nog zo in goede gezondheid samen mogen zijn en we dit 50-jarig huwelijks jubileum mochten vieren. Dat is niet gewoon maar is jullie gegevenπŸ™πŸ»

𝒲𝒢𝓃𝓉 π“Œπ’Ύπ‘’ π’·π‘’𝑔𝓇𝒾𝒿𝓅𝓉 π’Ήπ’Άπ“‰ 

π‘”π‘’π“Œπ‘œπ‘œπ“ƒ π’·π’Ύπ’Ώπ“π‘œπ“ƒπ’Ήπ‘’𝓇 π’Ύπ“ˆ 

ℋ𝑒𝑒𝒻𝓉 π‘”𝑒𝓂𝑒𝓇𝓀𝓉  

π’½π‘œπ‘’ π’·π’Ύπ’Ώπ“π‘œπ“ƒπ’Ήπ‘’𝓇 π‘”π‘’π“Œπ‘œπ‘œπ“ƒ π’Ύπ“ˆ 

𝒲𝒢𝓃𝓉 π’Άπ“π“ˆ π‘”π‘’π“Œπ‘œπ‘œπ“ƒ π“ƒπ’Ύπ‘’𝓉 π“‚𝑒𝑒𝓇 π’Ύπ“ˆ 

π’Ύπ“ˆ π’Άπ“ π“Œπ’Άπ“‰ π“Œπ’Άπ“ˆ π’·π’Ύπ’Ώπ“π‘œπ“ƒπ’Ήπ‘’𝓇 πŸ«ΆπŸ»

Liefs Bussie & Beppy πŸ’™πŸ€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven