~ VRIJGEZELLENFEEST ~

Een Bride to be  had ik afgelopen zaterdag in mijn bus vergezeld met een boel meiden. Een vrijgezellen feestje voor Gabriëlle, die toch al wel met een klein tikkeltje vermoeden bij haar huusje werd opgehaald door tien meiden. Immers haar aanstaande was haar even daarvoor al voorgegaan dus ja…1 en 1 is 2😇Onder luid getoeter haalden we Gabriëlle op en namen haar mee. Eerst nog even langs de mannen die we net daarvoor bij @eetcafedevos gespot hadden. Hilarisch om elkaar dan toch even te zien en vervolgens weer in de tang te worden genomen en volledig overgeleverd aan de vrienden en vriendinnen brigade. Via Keulen naar Parijs naar onze eerste bestemming @buutenaf gereden. En wie kwamen we daar zomaar tegen op de Riebroekseweg….Ja wel hoor….DE MANNEN!! Totaal niet gepland, reden deze twee voertuigen naar elkaar toe, totdat ze bijna oog in oog tegenover elkaar stonden. Bussie voelde zich wel een beetje nietig en maakte daarom toch maar even de weg vrij voor dat gevaarte; een trekker met zijn voorlader strijdvaardig omhoog en een hoop joelende mannen in de huifkar erachter.Bij Buutenaf stond Margreet de meiden al op te wachten voor een leuke workshop🎨🖌️Waar ik ze na de gedane arbeid weer ophaalde om ze naar de laatste bestemming restaurant De Dorpskamer te rijden. Zo veelzijdig als de Bussie ritten zijn, zo leuk en gezellig was deze ook weer! Bedankt voor deze originele opdracht en een hele mooie dag morgen 🥰👰‍♀️🤵‍♂️💍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven