~ Rob & Ria met pensioen ~

En deze mijlpaal hebben Rob & Ria vrijdag 21 april 2023 uitgebreid gevierd en zeker ook wel een traantje om gelaten…ze namen immers afscheid van hun levenswerk! Ruim 30 jaar geleden waren zij de initiatiefnemers van De Pinnenburg te Putten. Klein begonnen in 1990 met een christelijke woonvoorziening voor acht bewoners met een (lichte) beperking. Maar door de jaren heen zijn ze gegroeid en gegroeid en bieden naast wonen ook dagbesteding door middel van een lunchroom, een winkel en een werkplaats. Bij hen thuis in Ermelo mocht ik ze ophalen en in style naar zalenencongrescentrum De Aker te Putten brengen alwaar de afscheidsreceptie plaatsvond. Zoals afgesproken met de feestcommissie reed Bussie precies om 13:45 uur bij het kerkplein de hoek om en werden Rob & Ria verwelkomt door een hele schare bewoners, personeel, familie, vrienden en bekenden. Het geheel werd muzikaal omlijst met een draaiorgel waar Rob zo van houd🎶🎵 Één groot feest! Onder luid applaus stapten Rob & Ria uit de bus en liepen ze door een haag van bewoners & bezoekers van de dagbesteding en kregen van een ieder een mooie bloem🌺 Dat ze geliefd zijn & gemist worden is één ding dat zeker is! Dat was voelbaar deze middag en geen twijfel over mogelijk. Lieve Rob & Ria, een bijzonder waar genoegen om jullie te mogen rijden! Geniet van jullie welverdiende pensioen, het is jullie zo gegund 💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven