~ Huwelijk Niels & Ingrid ~

Zachtjes tikt de regen tegen het Bussie raam…Zo…en verder gaan we het niet over het weer hebben van afgelopen vrijdag 31 maart 2023. 💙🤍 ~ De eerste wedding van 2023 voor het Bussie. ❤️❤️~ De mooiste dag voor Niels & Ingrid ♡ Historisch was het te noemen, want we deden niet één maar twéé landgoederen aan. Landgoed Groot Spriel was de eerste locatie waar we vorstelijk aan kwamen rijden. De authentieke oude laan met keitjes leidde ons naar de smeedijzeren toegangspoort. Die vervolgens uiterst stijlvol open ging en de weg vrij maakte om oog in oog te staan met dit prachtige landhuis uit de 18e eeuw. Je zou hier werken; zei ik dromerig…en die eer is aan Ingrid, de bruid en dat doet ze met hart & ziel. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze als aanstaande bruid & bruidegom een bezoekje brachten aan woonzorghuis Groot Spriel. Om even de lieve bewoners waar ze voor mag zorgen te begroeten. Wauw, mijn zorghart ❤️‍🩹 ging vanzelf sneller kloppen. Eveneens in Putten doemt daar aan de Vanenburgerallee het historische 17e-eeuwse landgoed, Kasteel De Vanenburg op. Deze prachtige trouwlocatie heeft werkelijk alles in huis voor een sprookjesachtig huwelijk. En dat was het op en top voor Niels & Ingrid! Heel veel liefde en geluk voor jullie samen🥰 Een eer om met het Bussie hier onderdeel van te mogen zijn💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven