~ Een Meet & Greet met de bus ~

Chat bericht van Yvo:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn vrouw is helemaal verliefd op VW boessies (zoals wij ze noemen) Wat zijn de mogelijkheden dat het Bussie en keertje mag komen pronken voor haar? Rijden mag, maar niet nodig. Alleen genieten van de auto…Omdat ik zoveel van haar hou…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat ontzettend lief dit!πŸ₯° En natuurlijk kwam Bussie afgelopen zaterdag 15 april 2023 met alle liefde pronkenπŸ’« Samen met Yvo bedacht hoe we dit in het vat zouden gieten voor zijn vrouw Belinda. In het prachtige Waterfront te Harderwijk reed ik het Bussie voor en de verbaasde blik van Belinda sprak boekdelen. Tuurlijk ook even de sfeer proeven in de bus en het geluidje van de motor horen door middel van een ritje door de wijk. Een stop bij de haven waar hun andere liefde ligt genaamd Believie. Hun prachtige boot, een Doerak uit 1971. Deze twee oldies naast elkaar allebei blauw met witπŸ’™πŸ€ Believie & Bussie! Één op het water en één op het land. Vergezeld door een prachtig decor met de vuurtoren van Harderwijk op de achtergrond. Door een haag van schepen verlieten we jachthaven De Knar en reden we terug door de wijken van het Waterfront. Wauw, wat een fotogenieke plek voor het Bussie, Yvo, Belinda en de kinderenπŸ”₯Voor het huis van hun vrienden opnieuw even gestopt, te mooi om zomaar voorbij te rijden. Even alle smoeltjes voor de raampjes en dit is een foto dat zo een lijstje in kan. Ter herinnering aan deze dag…Gewoon omdat hij zoveel van haar houd…β™₯️Vier de liefde!
Met jou 𝓋𝒾𝑒𝓇 π’Ύπ“€ π’Ήπ‘’ π“π’Ύπ‘’𝒻𝒹𝑒 bezegeld π“‚𝑒𝓉 π‘’𝑒𝓃 π’·π“Šπ“ˆ πŸ’™πŸ€ π‘’𝓃 π‘’𝑒𝓃 π“€π“Šπ“ˆ vandaag en morgen π‘’𝓃 π’Άπ“π“π‘’ π’Ήπ’Άπ‘”𝑒𝓃 π’Ήπ“Šπ“ˆ β™‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven