~ Fotoshoot ~

Negen maart, tweeduizend drieëntwintig, twaalf en een half jaar getrouwd💍 Gerwin en Ilona wilden deze dag toch niet zomaar voorbij laten gaan. Gerwin vroeg mij of er een fotoshoot gerealiseerd kon worden met het gezin en het Bussie. Want in de Schouten familie zit de liefde voor de oldtimers in de genen. Celia van Celia Fotografie gevraagd of zij deze shoot wilde verzorgen. Zelf moest ik mijn dagdienst nog kwijt; gelukt dankzij mijn lieve collega’s. Ze kennen me inmiddels al; “Ga jij maar lekker met je Bussie op pad”. Locatie uitgezocht en een planning gemaakt. En nu hopen op mooi weer! Mmwhaa🤔, dat was nog wel een dingetje. s’Morgens zou het 2 uurtjes droog zijn; dus de hele planning van de middag omgegooid en in de ochtend naar de Ermelosche heide gereden. Off the road, een beetje blubberig was het wel maar Bussie heeft het gered en kwam gelukkig niet vast te zitten 😅Heerlijk een ontspannen shoot met veel lachen, gekkigheid, even rennen tussendoor en…schoenen poetsen😅 Een shoot achter het stuur, shoot in de bus en achterin de bus. Terwijl de kids er eerst niet zo veel zin in hadden; zag je ze genieten. Want met de bus was het toch wel een heel tof avontuur, achter het stuur ging de fantasie met ze aan de haal. Maar ook foto’s zonder de bus; even de bus laten staan voor wat het is en 250 meter verderop stonden ze in een andere wereld midden in het bos. Wat ook weer prachtige plaatjes opleverde. Prachtige foto’s van zo’n pracht gezinnetje🥰 Zo blij dat we de shoot tóch net op dat ene droge moment van de dag konden realiseren voor fam Schouten. Dat maakte deze dag helemaal tot een feestdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven