~ Sixteen or Eighteen ~

Bij het bespreken van de rit had moeder Ingrid het echt wel goed aangegeven. Maar door overgangsperikelen van de chauffeuse werd vorige week de 1️⃣6️⃣ zomaar een 1️⃣8️⃣ in mijn hoofd😳 Snap jij het nog, ik niet😇 Maar het is ongetwijfeld herkenbaar voor vrouwen rond de 50 wat voor een zeef je dan kan zijn😤 Maar goed, daar ging ik zaterdag 21 januari 2023, op weg met een versierde bus en de ballonnen 1️⃣ & 8️⃣ richting Harderwijk. Waar Amber samen met haar vriendinnen Talitha, Naomi, Judith en Sarah in afwachting was van haar GROTE verrassing die moeders als cadeau voor haar 1️⃣6️⃣e 🙈verjaardag geregeld had. Je moet weten dat Amber samen met haar bestie helemaal wild is van VW-busjes. Moeder Ingrid trouwens ook😉 De meiden hebben een droom; zodra het rijbewijs in hun bezit is, gaan ze camperen en avonturen beleven met een VW-bus🚎 Go for it, girls💪🏻 Bij het zien van de bus klonk er een gegil door het huis van hier tot Tokio. Bij het zien van de cijfers 1️⃣8️⃣ ging het nog volume nog harder🔊 Gelukkig had moeder Ingrid zelf ballonnen geregeld dus de 8️⃣ achterin gegooid en vervangen voor de 6️⃣ Probleem opgelost en de rit kon beginnen met deze gillende keukenmeiden😇 Een tour langs de highlights van Harderwijk. De Vischmarkt, het Plantagepark en naar het Waterfront. Een bevriende fotografe schoot de tofste plaatjes, al was het moeilijk om haar handen stil te houden vanwege de kou❄️ Als klap op de vuurpijl met de bus en de gillende meiden door de Mac-Drive! Met bestelling en al werden ze weer thuisgebracht; waar ze met elkaar nog ff lekker konden nagenieten onder het genot van een lekkere hap. Amber, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je eerste avontuur met een VW-bus kan je afvinken!✅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven