~ Kerstrit ~

In style met een écht kerstbusje naar het kerstdiner gebracht worden. Dat is toch wel héél gaaf!🌟 Tweede kerstdag 26 december 2022 mocht ik in opdracht van Gerben & Anita van den Burg als verrassing de vader van Anita en haar zus ophalen in Dronten. Vader had zijn 75-ste verjaardag gevierd en zus haar 50-ste. Een mooi ritje waard! Het was een complete verrassing voor ze. Vader dacht dat ik de weg kwijt was en daarom aanbelde. Anita haar zus begon spontaan een traantje weg te pinken bij het zien van de verassing die voor haar geregeld was. Beide namen met hun partners plaats in de bus en zo vertrokken we richting Harderwijk. Nog even langs de buurtjes van Anita & Gerben, waarbij we  onthaald werden met vuurwerk en al!💥💥En toen de volgende bocht om gereden ging het mis🙈…. De allereerste keer dat ik écht panne had met de bus😅 Een heel verhaal, iets met het linkerachterwiel, olie, een krik, lieve behulpzame mensen om me heen en een engel op m’n schouder🙏🏻 Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen en konden we de reis voortzetten. Om 18:00 uur werden ze in Restaurant Monopole aan de boulevard te Harderwijk verwacht. Super gaaf om over de boulevard langs het water, met de verlichte schepen en langs de volle restaurants te mogen rijden met het verlichte kerstbussie💫Gelukkig nog op tijd ondanks alle perikelen onderweg, konden deze zeven lieve mensen aanschuiven bij het kerstdiner 💚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven