~ Tour De Boer ~

Kun je een keer voor ons rijden op zaterdag? Dit was de vraag van Leo van de Velden. Tuurlijk kan dat, wat is je plan Leo? Een Tour De Boer namens SGP Ermelo langs alle boeren van Horst, Telgt en Speuld. Wat een mooi initiatief! Zaterdag 12 november 2022 ging Boeren Bussie, compleet met een baal stro op de imperiaal en rode zakdoeken aan de spiegels op pad. Bij iedere boer was er een warm welkom; we kwamen immers onaangekondigd even buurten en als ♥️ onder de riem was er voor hen een warme deken van de SGP. Een rondleiding door de stallen waar door in gesprek te gaan de zorgen over de stikstofproblematiek werden gedeeld. Of rondom de tafel in de geut tijdens een bakkie met ontbijtkoek van Frans de bakker. Maar liefst zevenentwintig boeren zijn we langs geweest, beduusd over zoveel actieve  boeren alleen al in Horst & Telgt.
Speuld kwamen we deze zaterdag nog niet eens aan toe. Zoveel boeren, met ieder zijn eigen verhaal, vaak van generatie op generatie.
Zoveel nog…
En de boer zei; nog wel…
#trotsopdeboer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven