~ Ik mis je ~


Wie geef jij die glimlach cadeau?
Deze oproep ging in maart 2022 jl bij Bussie van Beppy online, twee jaar na Corona. 
Judith reageerde met:
Een glimlach voor Jeanet, Ditty & Henrie Hop…die beide ouders verloren in een paar dagen tijd door Corona en ze zo ontzettend missen 💞 Woensdagavond 31 augustus 2022 reed Bussie bij deze drie kanjers voor en haalde ze op voor een rit en een bakkie troost. Bij de pomp waar pa Hop zijn roots lag en Henri nu de scepter zwaait. 
Onderweg naar Woonzorgcentrum De Amaniet werden er al herinneringen aan deze bizarre tijd gedeeld. Beide ouders overleden in een paar dagen tijd en op dezelfde dag begraven. Bij de Amaniet even een stop gemaakt, zoveel herinneringen gingen achter dat raampje schuil waar pa & ma Hop de laatste dagen van hun leven verbleven. 
Ook even langs De Gruitkamp waar het ouderlijk huis staat. Een warm welkom door de huidige bewoners en al stonden we onverwacht op de stoep, even een rondje door het huis waar veel veranderd was maar ook nog nog veel herinnerende aan de tijd dat ze er woonde. De namen van de kleinkinderen stonden in het schuurtje nog met potlood geschreven om bij te houden hoeveel ze gegroeid waren. Een stille getuige van de liefde van opa & oma voor hun kleinkinderen. 
Voor het bakkie troost naar het geliefde strand Horst gereden waar een prachtig schouwspel plaatsvond dat zonsondergang heet. Eerste rang zaten broer en twee zussen en ondertussen werden er momenten aan die tijd met elkaar gedeeld. Een lach en een traan kwamen voorbij…
Deze héle bijzonder mooie rit gaat de boeken in als eentje met een gouden randje💫 Dit is jullie zo gegund lieverds🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven