~ Huwelijk Anne-Marije & Pieter-Bas ~

Woensdag 24 augustus 2022 beloofde Anne-Marije en Pieter-Bas elkaar trouw💍
En blauw💙…  voerde deze dag de boventoon en komt terug in het kostuum van de bruidegom, dresscode daggasten, het bloemwerk en het Dove Blue van het Bussie die ook zo mooi versierd was met een guirlande verzorgd door Bloemwerk Ermelo 🌸 Écht de gehele dag mocht ik optrekken met dit bruidspaar. Allereerst de first look, weer blauw maar dit keer van de tranen van de bruid💧 Ik hou het dan ook niet droog hoor 😭 
De fotoshoot met fotografe Mirjam van Oak & Blush en zij reed ook gezellig mee. De ceremonie bij gemeentehuis Apeldoorn en rammelend met blikjes achter de bus en JUST MARRIED naar Huize Bloem waar het bij de voormalige dorpsschool heerlijk toeven is. 
Het huwelijk werd kerkelijk ingezegend bij de Eben-Haezer kerk in Apeldoorn. Mooi en heel bijzonder om vanuit een bankje achter in de kerk deze dienst te mogen meebeleven. 
En tot slot weer naar Huize Bloem🌸 waar een haag van daggasten Anne-Marije en Pieter-Bas verwelkomde en werd er geproost op het kersverse bruidspaar. Zo bijzonder om als chauffeur zo’n héle trouwdag mee te mogen rijden. Écht genoten maar ook gebroken na deze snikhete dag met 29 graden op de teller, géén airco in de bus en géén stuurbekrachtiging😅💪🏻 
Maar bovenal was het weer zo’n mooie belevenis met het bussie!
Heel veel liefde ♥️ en geluk 🍀 Anne-Marije en Pieter-Bas en dank jullie wel voor deze dag 💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven