~ Huwelijk Alex & Antoinet ~

Zaterdag 27 augustus 2022 was het dan eindelijk zover, drie keer is scheepsrecht, want dit was écht al de derde geplande datum voor hun trouwdag. Mister Corona gooide steeds roet in het eten. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel want ook de plannen zijn daardoor gewijzigd en reed er geen limousine voor maar mocht Bussie van Beppy ze in style vervoeren deze dag. Alex is geen onbekende want zijn autoschadebedrijf Jongetjes te Uddel spoot destijds Bussie in de prachtige originele Volkswagen kleuren Dove Blue & Cumulus White 💙🤍 Een al rijdend visitekaartje dus! Het was een heerlijke dag, de temperaturen wat gedaald, geen felle zon en mooie Hollandse luchten. Met de bus lekker vol samen met hun vier kinderen en soms ook nog ff-tjes de fotografe erbij in 🚎 Voor de fotoshoot reden we naar de Vischmarkt en bij de Groevenbeekse Heide werden er prachtige foto’s gemaakt door fotografe Robin van Robin Kiekt Fotografie die steeds enthousiaster werd van alle plaatjes die ze op het beeldscherm van haar camera voorbij zag komen. 
Op naar de trouwlocatie Telstar Beach, waar we eerst nog even gebruik hebben gemaakt van het strand om te shooten. Snel weer vertrokken zodat de daggasten het bruidspaar nog niet konden spotten en zijn we voor de gein ff door de Mac Drive gegaan. 
Hilarisch en zo benieuwd naar deze foto’s! En daarna mochten we echt entree gaan maken bij Telstar Beach, waar nu blijkt dat het bussie tóch net onder de pergola van de entree door kan rijden. Onder toeziend oog van fotografe Robin, reed ik de koffers bovenop het dak niet aan gort😅 De ceremonie vond zo prachtig plaats aan het water en terwijl de bruid stond te wachten samen met haar vader die haar naar het altaar zal begeleiden, vertrok ik met het bussie zachtjes achteruit rijdend onder de pergola door.
Heel veel liefde ♥️ & geluk 🍀 Alex & Antoinet samen met jullie prachtige gezin. 
Bedankt voor deze gezellige rit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven