~ Fotoshoot ~

Angstvallig hielden we zaterdag de weerapp in de gaten want regen met een fotoshoot, dat is niet wat je wilt🌧
Vol goede moed, fietssie in de bus en de koffers alvast maar in de bus gelegd, op naar de shoot locatie. De oude koffers bovenop de bus zijn namelijk van karton, daar blijft niet zo veel van over als er een fikse regenbui op valt. Eenmaal op de locatie een appje van fotografe Melanie van Melanie Veroniquee: ☎️ – ik ben iets later, de auto wil niet starten🙈 Bussie stond daar verlaten midden in het bos, een vriendelijke voorbijganger stopte even naast de bus en vroeg: “ Heb je panne ? “ Gelukkig niet zeg en ik kon hem bedanken voor zijn hulp. 
Ondertussen werk ik mijn verhaal op social media bij en opnieuw een bericht vd fotografe. Of ik een locatie wil sturen, ze kan het niet vinden. 
Gut ohh gut, deze miep van 50 wist ff heel niet zo gauw hoe dat moest🙈- nu inmiddels wel; Dus haar maar tegemoet gelopen en haar telefonisch naar de locatie geloodst. Ondertussen komt schoonvader lief nog voorbij, als jachtopziener trof hij wel heel vreemd aangeschoten wild aan in het bos in de hoedanigheid van een Volkswagen bus 🚎😳 Enfin😉… gelukkig kneep hij een oogje dicht en zie in de verte de fotografe aan komen rijden. Twee volle auto’s scheuren me op dat moment voorbij richting de bus en hoor dat er een verhitte discussie gaande is.
“ Een fotoshoot met dit weer, wie verzint dit ook!” krijg ik nog net mee😇
Oké, dit schoot ook ff door mijn gedachte heen maar het is overduidelijk; de eerste groep voor de shoot is gearriveerd😅 Het is droog, het blijft droog, de fotografe is er, de familie voor de eerste shoot is er en Bussie is er. Alle ingrediënten om deze schoot dag te beginnen zijn aanwezig. 
Gelukkig is een ieder blij dat er tóch voor gekozen is om de shoot door te laten gaan en zijn de gemoederen al snel bedaard want zelfs het zonnetje komt er nog een beetje bij☀️ De bus geïnstalleerd op deze mooie plek aan de Zuiderveldweg in Putten. Mijn op marktplaats op de kop getikte retro vouwfietssie uit de bus gehaald, koffers op de imperial gelegd om het plaatje compleet te maken. 
En zo fietste ik weer ff noar huus zodat Melanie de hele dag kon shooten. 
Zo benieuwd naar de foto’s, Melanie! Van Jantina Buitenhuis mocht ik al een sneak preview ontvangen, Mace & Tess waren helemaal wild van de bus en zijn de jongste fans van Bussie van Beppy💙🤍 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven