~ Huwelijk G & C ~

Donderdag 23 juni 2022 had ik géén bruid en bruidegom in m’n bus maar een bruid met dochter lief😍 Echt een originele switch aan de bruiloft om de first look met de bruidegom op trouwlocatie Brasserie Schovenhorst te Putten te laten plaatsvinden. En niet alleen de aanstaande van Gea keek vol verwachting uit naar zijn bruid, maar ook alle gasten van de ceremonie, de trouwambtenaar en de getuigen mochten dit unieke moment live meemaken. Op deze zon overgoten dag met daarbij deze schitterende trouwlocatie heerlijk koel gelegen onder de bomen nam ik via mijn binnen spiegel afscheid van dit prachtige tafereeltje💫 Bedankt voor deze originele rit en heel veel geluk, lief bruidspaar 💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven