~ Diplomering ~

🔹2 meiden geslaagd voor hun diploma HAVO

🔹2 meiden beide fan van Volkswagen busjes

🔹2 meiden met miniatuur volkswagenbusjes op hun slaapkamer 

🔹2 meiden met een droom

🔹2 meiden die samen op reis willen

🔹2 meiden willen dit ooit met een volkswagenbusje 

Een limo voor de deur? Daar zouden Esmée & Jinte allebei NIET instappen. Maar wat waren ze blij en verrast toen deze Blue One 🚎 voor kwam rijden om ze in style naar de diploma uitreiking op College Groevenbeek te Ernelo te brengen. Dit was helemaal te gek voor ze! Na een kleine fotoshoot waar de eerste stap van  hun gezamenlijke droom werd vastgelegd, sjeesden we naar Groevenbeek. Alle auto’s moesten geparkeerd worden, maar bussie niet, wij mochten doorrijden en als special delivery stapten deze twee kanjers uit💫Van harte gefeliciteerd Esmée & Jinte, zo gaaf om jullie in mijn bus te hebben! Enne…..don’t call it a dream, call it a plan, beloofd?! 🚎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven