~ Gouden Huwelijk ~

Vijftig jaar getrouwd, alle reden om dit te vieren met daarbij vervoer in style naar de feestlocatie. 

Dhr & Mevr van der Wees mocht ik zaterdag 21 mei 2022 ophalen in Dronten.  Kinderen en kleinkinderen hadden deze verrassing geregeld voor hun ouders en opa & oma. 

Blij verrast waren ze als échte VW-fans, een vitrinekast vol miniatuur volkswagen busjes in de hal was daar het levende bewijs van, die ze trots aan mij lieten zien.

Maar wat graag schoven ze samen met kleinzoon in de bus, die bij hen zoveel herinneringen naar boven bracht. Onderweg naar de feestlocatie Herberg Molecaten in Hattem kwamen alle avonturen voorbij die ze samen op vakantie met hun Volkswagen T2 campertje beleefd hadden. 

Zij waren net als wij, vaste klant bij Kieft en Klok waar ze hun busje aanschafte, onderdelen haalde en de bus uiteindelijk ook, toen het kamperen op oudere leeftijd écht niet meer ging, met pijn in hun hart, aan hen verkocht.

Tussen de regels door liet meneer blijken dat hij het toch wel jammer vond dat hij niet zelf mocht rijden. Onderweg vertelde ik de reden waarom; onze hart & ziel zit in de bus en zijn we er heel zuinig op, vandaar met chauffeur. “Je hebt groot gelijk meisje, ik zou het ook niet doen”

Bijna bij de locatie aangekomen zette ik de bus aan de kant. Voor het laatste stukje is de eer aan dhr van der Wees en mag hij zelf achter het stuur plaatsnemen en samen met zijn bruid entree maken. 

Hij was voor zijn leeftijd heel snel uit de bus en nam met een grote glimlach plaats achter het stuur en reed zijn kinderen en kleinkinderen tegemoet die hen bij de herberg welkom heette.

Nou, ik kan je verklappen hij was het rijden in een Volkswagenbus écht nog niet verleerd! 

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige 50-jarige huwelijksjubileum, het was een eer voor het bussie om jullie te mogen rijden💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven