~ Mr & Mrs ~

Zo mogen Anita & Dick zich noemen na een prachtige huwelijksdag op donderdag 12 mei 2022. Nadat het bussie zich door al het bouwverkeer van een nieuwbouwwijk in Putten gewurmd had, kwamen we aan bij het huis van A & M. De kinderen stonden buiten al opgewonden te wachten en vonden het spannend welk busje hen nu zou ophalen. Na de fitst look, op weg naar Strand Horst voor een fotoshoot op het strand en aan het water. Moedig zette het busje zijn eerste bandensporen op het zand, maar al snel bleek dat dit hem niet ging worden…. Vlug weer terug, maar het leed was al geschiet en we zaten vast in het mulle zand! De fotografe Kim Ligtermoet van 278design legde haar camera in de bus, de bruidegom stroopte zijn mouwen op en met vereende krachten stonden we in no time weer op het gras. Pffff….het shooten kon beginnen. Bij Fundustry Harderwijk sloten de vier kids aan voor stoere industriële shoots op het paintball terrein. Op naar restaurant SES te Putten waar de ceremonie prachtig aan het water plaatsvond. Met Just Married en blikjes achteraan de bus, werden de laatste foto’s gemaakt. 

Dank je wel Anita & Dick en de kinderen voor de gezellige bus vol en Dick voor je mankracht tijdens het duwen💪🏻 Heel veel liefde en geluk samen met jullie prachtige gezin💙🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven