~ Moederdag Picknick ~

Zaterdag 7 mei 2022 gaven deze twee dochters Rita & Steffie hun lieve moeder Nelie een homemade Bussie van Beppy picknick cadeau. Moeders wist van niets, alleen dat ze om 12 uur klaar moest staan. Heerlijk om haar verbaasde, blije gezicht te zien als je de dam op komt rijden. Het was er een prachtige dag voor om moederdag te vieren☀️Heerlijk in het bos, een plekje in de zon, tussen het hoge gras, kletsen met elkaar en genieten van al het lekkers. Een unieke beleving en een waardevolle herinnering is er deze dag gemaakt. Drie vrouwen die genoten hebben van deze picknick…..en deze “vierde” vrouw genoot enorm van de uitvoering! Herinneringen die je voor later wilt geven moet je nu maken❣️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven