~ Jubileum ~

In opdracht van loonbedrijf gebr. van Beek te Ermelo, mocht ik vrijdag 6 mei 2022 aan het einde van de dag Henk v Emous en zijn gezin bij hen thuis in Nijkerk ophalen. Deze verrassing werd hem aangeboden voor zijn 25 jaar trouwe dienst. Het mooiste was…ze wisten van niets en dachten dat een collega met een zwarte bus heb op zou komen halen. Niets van dat alles, het was een klein blauw/wit Volkswagen busje waar ze flabbergasted in mochten stappen. “ Deze hippie bus past perfect bij ons”; klonk het door de bus, onderweg naar restaurant Johannes te Harderwijk waar alle collega’s hen op stonden te wachten. Daar werd ze nog een heerlijk diner aangeboden en mocht ik ze rond 22:00 uur ook weer ophalen. Gewoon bijzonder als een werkgever je zo in het zonnetje zet☀️Dubbel en dwars verdiend en een eer om…zeker een vrachtwagenchauffeur te mogen rijden en die zich liet rijden🚎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven