~ Samen ~

Je wordt ouder en met de leeftijd komen de gebreken, maar je bent nog SAMEN!
Dat hebben echtpaar vd Berg afgelopen donderdag 1 april gevierd met een toer rit met het bussie, gewoon omdat het samen nog kan.

De rit begon vanaf hun prachtige stekkie aan de Bulderweg waar ze al 62 jaar wonen. Rollator achterin, proviand mee, hoedje op, het zonnetje scheen, alle ingrediënten aanwezig voor een middagje uit.

Een prachtige rit langs alle sightseeings van hun geliefde Veluwe waar ze zo veel gefietst en gewandeld hebben samen. De verhalen over vroeger…..dhr vd Berg vertelde dat hij toen hij begon met zijn vet handel, zijn eerste auto een Volkswagen T1 was, waar hij mee ging vet rijden. Over een stukje nostalgie gesproken😉

Onderweg weken we een paar keer van onze rit af. De mooiste plekjes vind je niet op een terras maar in het bos; aldus mevr vd Berg. De gevulde koeltas ging op schoot, net zoals vroeger, dan namen ze ook alles mee van huis met hun uitstapjes. Een gouden greep van schoondochter Gerda van den Berg die de tas gevuld had met allerlei lekkers❤️

In elk gehuchtje wat we passeerde hadden ze wel familie wonen, zo ook in Speuld. Zou kleindochter Jacoline soms thuis zijn? We gaan kijken, ja hoor……en hier hebben we een lekker bakkie gescoord, terwijl de drie achterkleinkinderen in de coole bus zaten.

En zo aan het einde van de middag weer richting Armelo getuft met dit prachtige echtpaar, die deze middag het leven gevierd hebben🥰

Hoe bijzonder……mijn twee passies kwamen samen in deze rit. ~OUDERENZORG❤️ + BUSSIE CHAUFFEUR💙 = ❤️💙DUBBEL GENIETEN~
Deze rit was op mijn lijf geschreven, dank jullie wel fam vd Berg voor het vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven