BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT MIJN DIENSTVERLENING IVM HET CORONAVIRUS.

Met betrekking tot het coronavirus worden bij Bussie van Beppy de RIVM maatregelen gehandhaafd.

De afstand van tenminste 1,5 meter tussen 2 reizigers uit hetzelfde huishouden en chauffeur is gewaarborgd en is het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk.• Bij vervoer van 2 tot maximaal 5 leden uit hetzelfde huishouden, dragen de reizigers een niet-medisch mondkapje en de chauffeur een chirurgisch mondkapje.• Bij vervoer van meerdere reizigers uit verschillende huishoudens, dragen de reizigers een niet-medisch mondkapje en de chauffeur een chirurgisch mondkapje.• De reizigers dienen zelf in- en uit te stappen.• De reizigers dienen zelf de gordel om te doen.• Na iedere rit wordt de persoonlijke ruimte van de reizigers  schoongemaakt.• De reizigers en chauffeur volgen de algemene adviezen van het RIVM op.

Bedankt voor uw medewerking en blijf gezond.

Schuiven naar boven